Udnyt svævehyldernes æstetik

Vi bliver konstant eksponeret for nye måder at indrette vores hjem på. Dette foregår i diverse modemagasiner og på de sociale medier. Specielt Pinterest og Instagram har vundet frem de senere år, når man taler om boligindretning. Her kan platformenes brugere få inspiration til deres egen personlige stil – i deres respektive hjem – uden at komme i dialog med ejermanden af billederne. Her kan man blot kigge løs og tage imod alle de nye trends og tendenser.

 

Et element, der aldrig er gået af mode, er svævehylder. De findes i nærmest samtlige hjem i Danmark og i vidt forskellige afskygninger. Flere større butikker har nærmest gjort disse former for svævehylder til en del af deres brand.

Man kan måske spørge sig selv, hvad det er der gør, at disse hylder er blevet så pokkers populære. De kan umiddelbart ikke mere end traditionelle hylder, der er sat op med hyldeknægte. Når det er sagt, så fremstår sådanne svævende hylder langt mere æstetisk og elegant på væggen, da der ikke er andre forstyrrende elementer end blot fladen, hvor bøger, planter eller andet står og pynter.
Du kan eksempelvis finde et stort udvalg af svævehylder via linket her.

 

Selvom hylderne ofte fremstår flotte i sig selv, så afhænger udseendet også meget af de elementer, der befinder sig på hylderne. Vælger man at overfylde sine hylder med alverdens tunge bøger eller keramik, så kommer væggen meget hurtigt til at se rodet og usammenhængende ud – også selvom hyldeknægtene er sparet væk.

Derudover er det vigtigt at tænke på den vægt, som hylderne helt afgjort vil blive belastet af. Visse svævehylder har ikke mulighed for at bære synderligt meget, da de vil falde ud af væggen eller simpelthen knække beslagene, hvor skruerne er sat fast. Hvis ønsket er at hænge sådanne hylder op og bruge dem til tunge bøger, så bør man altid understøtte hylderne og sørge for, at vægten fordeles.