Guide til at indrette en hyggelig stue

Oser din stue endnu ikke af hygge? Eller er du nybygger og skal i gang med at indrette husets stue? Indretning er en hyggelig og sjov proces, hvor der er plads til at lege med detaljerne. En stue må gerne indbyde til hygge. Du kan nemt indrette stuen, så den indbyder til hygge. Mangler du inspiration til, hvordan du indretter stuen hyggeligt? Så få gode råd og tips herunder.

  • Indret med tæpper

Et løst gulvtæppe i stuen kan give rummet varme og en hyggelig atmosfære. Placer evt. et blødt gulvtæppe under sofabordet. Eller læg et løst gulvtæppe midt på gulvet i stuen. Løse tæpper fås i et utal af varianter og stilarter, så uanset hvilen indretningsstil du har, kan du finde et gulvtæppe der passer til din bolig. På Ilva.dk finder du et stort sortiment af skønne gulvtæpper til boligen.

  • Grønne planter

Grønne planter og blomster pynter i hjemmet og giver rummet en dejlig atmosfære. Placer evt. en stor gulvplante i hjørnet af stuen og suppler med potteplanter rundt omkring i stuen. Udover at grønne planter og blomster pynter i stuen, så er de også med til at rense luften i rummet, så du får et sundt indeklima.

  • Billeder på væggene

Personlige billeder og malerier på væggen giver stuen kant og charme. Om du vil have billeder af familiemedlemmer, venner eller store oplevelser i dit liv er helt op til dig. Nogle vælger også at danne en billedvæg af deres billeder. Med en billedvæg kan du kombinere flere forskellige billeder for at gøre billedvæggen unik og personlig.

  • Bryd farveskalaen

I mange hjem er den traditionelle hvide farve et hit. Det er også med god grund, da den hvide farve giver rummet lys og luft. Det kan dog give rummet kant og et særpræg, hvis du vælger at male én af væggene i en anden farve f.eks. mørkegrøn.