Trænger køkkenet til en renovering; Så giv den gas!

Er dit køkken ved at være oppe i årene, og trænger du til noget nyt? Hvor familien kan samles, hygge sig omkring maden og skabe noget socialt nærvær. Det er ikke sikkert du har den bedste økonomi til opgradering af køkkenet, men mindre renoveringer kan sagtens gøre en stor forskel. Det kan lynhurtigt blive dyrt at lave om i køkkenet. En bordplade kan hurtigt koste flere tusinde kroner, og der skal godt nok være mange penge hvis du skal renovere det hele.

Maling gør en smule

Det kan give et løft til køkkenet ved bare at slibe lågerne og male dem, eller også sende dem til en autolaker. Dog kan nogle overflader risikere at skalle af, hvis pengene er der så blot skift dine låger ud, det giver også et nyt praj til køkkenet. Vælg farven du kan lide, og slå dig løs på hygge projektet.

Folie er lige noget for dig

Hvis dit køkken er hvidt og du vil pifte det op kan du bruge folie til at få et praj af farve. Det kan fås og klippes ud som du gerne vil have det. Det er en kreativ løsning, og det kan tages af igen, hvis du vil prøve noget nyt. Du kan klare det til under 600 kr. og kan gøres på et par timer.

Udover folie og maling kan du også bare skifte greb i køkkenet, det giver et fedt udseende, og det koster nok aller mindst.

Nye skabe

Du kan også vælge at købe nye skabe og starte helt fra bunden af. Hvis du har pengene til det kan du bare give den gas, men gør det endelig selv, når det skal sættes op, ellers løber pengene op. Du kan med fordel se de forskellige designs her, og blive inspireret til dit nye køkken.