3 tricks til at undgå en akavet date

Der er ofte en del akavethed forbundet med den første date. Sådan behøver det dog ikke at være. Her får du 3 simple tricks til, hvordan du undgår akavet stemning på din date.

Du har fundet en person, som du skal på date med. Det hele kører på skinner, lige indtil den dag, hvor I skal på date. Nu begynder du at blive nervøs. Kommer det til at blive akavet? Ofte. Det kan du dog undgå, hvis du følger nedenstående råd.

#1: Husk antiperspirant

Når man bliver nervøs, begynder man ofte at svede. Og man bliver ofte nervøs på en date. Særligt, hvis det er den første, man skal på. Derfor er det en rigtig god idé at huske at tage antiperspirant på, så du ikke sveder igennem.

Intet er mere pinligt, end hvis man lugter af sved på en date. Selvom din date måske ikke bemærker det, vil du selv konstant tænke på det, og det kan gøre, at du ikke føler dig tilpas. Derfor er det en god idé, hvis du husker antiperspiranten.

#2: Find emner at tale om på forhånd

Du har forhåbentligt en idé om, hvem det er, du skal på date med. Måske har du tjekket din udkårne ud på Facebook, inden I skal på date? Det gør de fleste.

Og det er faktisk et godt trick. Ved at danne dig et indtryk af, hvem du skal på date med, kan du nemlig finde på emner, som I kan tale om, hvis samtalen går i stå, eller I er for generte. Husk at spørge ind, så du ikke bare taler om dig selv.

#3: Vær forberedt

Gør daten godt, vil der være sandsynlighed for, at går hjem sammen. Måske overnatter du ovenikøbet hos vedkommende? I så fald bør du huske kondomer. Du kan få en masse forskellige kondomer her på denne hjemmeside.