Skab mere lys og luft i din bolig

Føler du, at din bolig virker meget lille og indelukket? Det er de færreste, der foretrækker en lille og lukket bolig. Dog kan du gøre rigtig meget for at få dit hjem til at syne og virke større. Det handler om at få skabt mere lys og luft, men hvordan gør du lige det?

Riv en væg ned

Når du skal få din bolig til at virke større, skal du forsøge at få så meget lys ind som muligt. Hvis du har en væg i dit hjem, som du godt kan undvære, kan du med fordel overveje at rive den ned. At rive en væg ned vil nemlig altid give noget mere lys. Hvis du alligevel har brug for en eller anden form for opdeling i rummet, kan du lave en væg af gamle vinduer. Det ser samtidig virkelig flot ud. Du får en opdeling i rummet, men uden at tage noget af lyset. Du kan få brugte vinduer Bango.dk.

Brug kun lyse møbler

Et rum vil altid virke større, hvis der er brugt mange lyse møbler fremfor mørke. Mørke møbler kan godt komme til at virke meget tunge, hvis rummet i forvejen er lidt småt. Derfor kan du overveje at skifte dine mørke møbler ud med nogle lyse eller male dem. Det samme gælder vægge, lofter og gulve. Alt hvad du kan gøre lysere, skal du gøre lysere, hvis du vil få dit hjem til at virke større.

Ryd grundigt op

Du tænker måske ikke, at det kan gøre den største forskel, men faktisk kan det hjælpe enormt meget at rydde grundigt op. Hvis du har mange ting til at stå rundt omkring, så flyt nogle af dem ind i dine skabe. Jo flere bare overflader du har, desto større vil dit hjem føles.