Prioritér aldrig, ikke at passe på dig selv

Hvis du ligesom så mange andre, har set utallige afsnit af programmet Luksusfælden, hvor helt almindelige danskere sidder i økonomisk krise. Så har du sikkert også lagt mærke til, at mange af disse deltagere, hverken betaler til den ene eller den anden form for sikkerhedsnet – selvom de er i den situation, som de er i.

Det kan godt være at du til forskel for deltagerne i Luksusfælden, ikke er i økonomisk krise – lige nu. Men det kan du blive, hvis dit sikkerhedsnet ikke er i orden. Er du derfor ikke tilmeldt, eller medlem af følgende punkter, så bør du snarest blive det.

Diverse forsikringer

Der findes et hav af forskellige forsikringer, som tilbydes af et hav af forskellige forsikringsselskaber – i hele landet. Men forsikringerne er der ikke bare for at være der – de hjælper dig hvis du en dag har brug for hjælp. De mest anvendte forsikringer er indboforsikringer, ulykkesforsikringer, bilforsikringer og mange flere endnu. Har du ingen af disse, eller over hovedet ikke nogen, så er det nu at du tager din computer frem, og for fundet dig et forsikringsselskab, som kan holde dig beskyttet for skader eller uheld.

Fagforeninger og a-kasser

Uanset om du har et arbejde eller ej, så er en fagforening og ikke mindst en a-kasse essentielle, hvis du skal kunne få hjælp som arbejdsløs. Er du ikke medlem af en a-kasse, går du faktisk glip af rigtig mange penge hver eneste måned, da du i stedet for dagpenge, vil modtage kontakthjælp, såfremt du opfylder en række krav naturligvis. Kontanthjælpsydelse er desuden markant lavere end dagpengesatsen. Du kan læse meget mere om en dagpengesats her.

Sundhedsforsikringer

Selvom du lige nu er frisk og frejdig, så kan et godt helbred hurtigt vende, og en sundhedsforskning kan derfor have styr betydning, for dit liv fremadrettet. Med en god sundhedsforskning, for den bedste hjælp, hvis du skulle gå hen og blive syg, uanset om det er midlertidigt, eller resten af livet.