Få gjort noget ved hjemmet, mens varmen er her

Sommeren er over os, og de varme og lange dage er for alvor kommet til os. Med varme dage, betyder det også at vi har bedre mulighed for at få lavet tin gi hjemmet, så som at renovere eller udskifte forskellige elementer. Både fordi det er til at arbejde, uden at det bliver for koldt, men man kan også arbejde længere tid i dagslys, dage solskinstimerne som regel strækker sig til kl. 21:00 – 22:00.

Tiden er især til at få gjort noget nyt ved hjemmet, da vi er rigtig mange, som ikke rigtig kommer nogen steder på ferie – da de fleste feriedestinationer i Danmark er fuldt booket. Der er derfor rig mulighed for at få ordnet noget derhjemme i stedet for.

Hvad skal jeg så gå i gang med?

Det er selvfølgelig svært at sige helt generelt hvad du skal gå i gang med, men et godt råd er at gå rundt i din bolig og mærk efter, hvad du føler godt kan skiftes eller tilføjes. Vi kan assistere med lidt forslag, som kommer herunder

Lav nyt køkken

Sommeren er helt perfekt til at lave nyt køkken i hjemmet. Vi er i en periode, hvor maden kan lave udendørs hver eneste dag, og du står derfor ikke også mangler et køkken som sådan. Tiden er derfor ikke bedre til at indsætte et helt nyt køkken, end den er lige nu.

Læg nyt gulv

Et andet projekt der er ret godt at gøre om sommeren, er at lægge nye gulve, da vi ikke har kolde dage, som kan give fugt, hvis rummet er for koldt. Lægger man et nyt plankegulv, slipper du derfor for at få et resultat, hvor bunden er blevet fugtig, pga. manglende varme, under projektet – og du slipper dermed for at skulle rive hele gulvet op igen.

Igen så er mulighederne store, hvad angår projekter i hjemmet. Tag en føling hjemme hos dig, og find det projekt som du synes der skal starte nu.