3 destinationer, du skal opleve, før du dør

Der er mange steder på jorden, der er et visit værd. Det er de færreste, som kan nå dem alle, hvorfor det kan betale sig udelukkende at udvælge et par stykker, som du rent faktisk kan nå, før du går bort.

Hvis du er interesseret i at udvide din bucket list med et par spændende destinationer, som du kan besøge, får du herunder en række tips til, hvilke destinationer der bør komme på listen. Det er ingen facitliste, så hvorvidt de tiltaler dig, må du selv afgøre.

#1: Safari i Kenya

Kenya er utroligt smuk, og når man er fra Danmark, er der stor forskel på, hvordan naturen og klimaet er herhjemme og i Afrika. Derfor kan du med fordel planlægge en Kenya safari, hvor du får mulighed for at se vilde dyr, som du ellers kun kan se i zoologisk have. Du kan booke en Kenya safari hos Africatours.dk.

#2: Storbyferie i Dubai

Dubai er en spændende blanding af moderne og ældre arkitektur. Der findes moderne shoppingcentre til ældre soukere, ligesom du kan besøge de ekstravagante hoteller og bygninger, som er placeret langs Jumiera-stranden.

Der er dømt en storslået oplevelse, hvis du besøger Dubai, uanset om du ønsker at shoppe på livet løs, vil se kapløb med kameler eller bare mærke den særlige stemning, der er i Dubai. Du kan blandt andet også besøge en af de spændende emirater, der befinder sig langs kysten, eller du kan leje en bil og opleve landet på egen hånd.

#3: Oplev fantastiske Indien

Indien har alt, hvad hjertet begærer, uanset om du er til historie, naturoplevelser, høje bjerge eller frodige landskaber. Du kan også finde skønne sandstrande i Indien, hvor du har mulighed for at komme helt ned i gear og bare nyde livet.

Hvis du ønsker at tage til en destination, der er rig på oplevelser, kultur og god mad, kan du med fordel booke en rejse til Indien. Du bør eksempelvis besøge ‘Den Gyldne Trekant’, der består af byerne Agra, Jaipur og Delhi.

I Delhi, der er hovedstaden i Indien, er fortid og nutid forenet i en smuk kombination, og hvis du blot tager et par kilometer udenfor byen, kan du opleve landlivet, som det er blevet levet igennem hundredeviss af år. I Agra finder du Taj Mahal, der er blandt de smukkeste steder i verden.