Inspiration: Møbler til dig, der flytter hjemmefra første gang

Når man flyver fra reden og for første gang skal bo helt alene, så kan det være ganske uoverskueligt at skulle finde lejlighedsinteriør og i særdeleshed møbler. Af den grund hjælper vi dig her til at få et overblik over de mest nødvendige møbler, samt nogle af de møbler, som man måske ikke behøver at skaffe sig i første omgang. Læs med og bliv klogere på dine møbelbehov som udeboende.

Lille spisebord

En af de centrale ting i et hjem er et spisebord. Et lille spisebord, hvor du både kan spise, hygge med vennerne, spille spil eller sidde at arbejde på din computer. Da et spisebord kan bruges til stort set alt, og ofte er et samlingspunkt for selskaber, så er det et perfekt møbel at starte med.

Spisebordsstol

Til et spisebord hører oftest spisebordsstole. Du finder stole alverdens steder i alle former, farver og prisniveauer – på den måde kan du uden tvivl finde lige netop dem, som du er allermest vild med. Om du starter med 1, 2 eller 8 stole er naturligvis helt op til dig.

Seng

De fleste har nok en seng, inden de overhovedet flytter hjemmefra. Om ikke andet er det i hvert fald et must at have et sted, hvor du kan få sovet en god nats søvn, inden arbejde eller studie venter dag efter dag.

Tøjopbevaring

Hvis du ikke er så heldig, at der er indbyggede skabe i din lejlighed, så er det nødvendigt at finde tøjopbevaring på en anden måde. Måske der kan blive plads til et højt skab? Ellers kan det også være en mulighed med et skuffesystem eller med bøjlestænger.

Vitrineskab

Nu vi er ved opbevaring, har du helt sikkert nogle køkkenrelaterede ting som skåle, fade, kander osv. som også skal have en plads i det lille hjem. Hvis alt ikke kan være i køkkenet, så kan det være en god idé at skaffe sig et vitrineskab eller en skænk, hvor du kan opbevare de vinglas og karafler, som du ikke kan have i køkkenskabene.

Sofa og sofabord

Det er næsten ikke til at undvære en sofa og et sofabord. Hvis pladsen er trang kan du gå efter nogle små modeller, selvom du ikke går på kompromis med design, stil og komfort.

Skoreol

Hvad med dine sko, hvor skal de være? Hvis du har en entre kan det være en dejlig, praktisk løsning at anskaffe sig en skoreol til opbevaring af dine sko.