Er du på boligjagt?

Har du fundet drømmehuset? Er du i tvivl om hvordan du skal få handlen afsluttet på den rigtige måde. Du skal måske skrive under på et skøde, en tinglysning eller en refusionsopgørelse, men kan ikke gennemskue hvad der er til din fordel og hvad der ikke er. Her lyder det som om du har brug for hjælp fra en boligadvokat. Med en boligadvokat kan du få kastet lys over alle detaljer ved dit boligkøb. Hjælpen kommer fra professionelle, og fratager også ansvaret fra dig selv, så du ikke behøver at tage tid fra til at sætte dig ind i sagerne i en travl hverdag.

Ejendommens mægler

Du tænker måske, at du ikke har brug for en boligadvokat, når du har fået fremvist huset af en ejendomsmægler. I har måske endda gennemgået papirerne til huset, han siger nok at det hele er i orden. Lad dig ikke narre! En ejendomsmægler er en sælger som arbejder i sælgeren af husets interesse. De er ikke interesserede i dit bedste på nogen måde. Nogle er slet ikke klar over dette, og betragter ejendomsmægleren som en der mægler mellem to parter. Dog bedrager skindet. Ordet ”mægler” indikerer nemlig at ejendomsmægleren er neutral, når denne i virkeligheden er fulstendig partisk. Her er boligadvokaten et modspil, der vejer op på en ubalance der er hersket i mange år. Den forskubbede magtbalance kan igen blive ligeligt fordelt, efter du har anskaffet dig en boligadvokat. Ikke mindst vil du komme ud af handlen med et bedre køb. Det er simpelthen en dårlig forretning at gå med på en stærkt partisk og upålidelig ejendomsmæglers præmisser.

Vend handlen til din fordel

Så snart du har anskaffet dig en boligadvokat, vil du indse hvordan du hidtil er blevet bedraget. Du vil nu se med klarsyn ud over de dokumenter, der før i tiden plejede at forvirre dig. Du vil forstå alt hvad du bliver fortalt af teknikaliteter, og gennemskue, når den lumske ejendomsmægler prøver at snyde dig. Der vil ikke længere være nogen der kan løbe om hjørner med dig, for du har allerede den bedste rådgivning. Disse rådgivere vil være 100% på din side. De er endda billige, der er simpelthen ingen grund til ikke at hyre en boligadvokat. Det er særligt en god ide at hyre en, fordi købet har potentiale til at tjene sig selv ind igen, hvis handlen bliver mere ligeværdig. I denne situation kan du altså kun vinde.