Forkæl dig selv med en lækker lounge stol

Dit hjem skal selvfølgelig både være praktisk og hyggeligt, men mest af alt skal det være personligt.

Det er nemlig i hjemmet du kan være dig selv, slappe af, og bare nyde livet.

En god loungestol er næsten uundværligt i det personlige og hyggelige hjem, så forkæl dig selv med en god en af slagsen.

Hygge, komfort og funktionalitet

En rigtig god loungestol indbyder dig til hyggestunder og afslapning. Det er måske her du smider dig efter en lang dag på arbejde, for at slappe af en halv time inden aftensmaden skal laves.

På dine fridage sidder du her med en god bog, eller en dejlig kop te, eller måske smider du benene op på en tilhørende skammel for at se en film i flimmerkassen.

 

Uanset hvad så skal du vælge en loungestol der passer til både indretningen i dit hjem, men som også indbyder til hygge og samtidig dækker dine behov for en loungestol i hjemmet.

En flot, moderne og dyr loungestol er ikke meget ved, hvis du får ondt i ryggen eller nakken efter at have siddet i den en halv time.

Det kan også være du gerne vil have en stol med justerbar ryg, udklappelig fodstøtte eller noget helt andet.

Design, kvalitet og pris

En rigtig god loungestol kan følge dig i mange år, også selvom du flytter i en ny bolig, eller ommøblerer den gamle. Derfor kan det godt betale sig at vælge en loungestol i en god kvalitet.

God kvalitet koster som regel lidt mere, men det er godt givet ud hvis stolen så lever x antal år længere.

Der findes mange store danske designere der har lavet loungestole i høj kvalitet som også er en fryd for øjet.

Det er helt op til dine personlige værdier og din økonomi om du vil vælge en designer loungestol, eller en masseproduceret stol fra en møbelkæde.

Materialevalg

En loungestol fås i mange materialer, stof, læder, flet, træ osv. Det har stor indflydelse på hvordan det føles at sidde i stolen, og derfor bør du først og fremmest vælge herefter.

Det kan dog også have noget at sige hvor nemt stolen er at rengøre. Har du f.eks. små børn kan det godt være upraktisk med baby-gylp eller grød rester i stoffet på din loungestol.

 

Læder er dejligt nemt at vaske af, men kræver til gengæld også mere løbende pleje.