Sådan skaber du mere plads på børneværelset

Kniber det med at finde plads til det hele på børneværelset? I takt med tiden bliver det bestemt ikke nemmere, så det er en god idé at begynde allerede nu med at tænke i pladsbesparende og kreative baner. I denne guide får du et par gode råd til, hvordan du kan skabe mere plads på børneværelset uden at gå på kompromis.

En renovering kan være vejen frem

Er børneværelset bare alt for småt? Så er renovering en løsning. Her kan du bygge ud og dermed gøre børneværelset større. Det er naturligvis en dyrere løsning, men det betaler sig på langt sigt, særligt hvis børneværelset skal gå igen til næste barn, hvor pladsen igen risikerer at blive et problem.

Du kan få brug for at låne penge til at finansiere renoveringen. For at finde det bedste lån til dig og dine behov, kan du tage et kig på denne oversigt over lån: https://migogkbh.dk/laan-penge/.

Inden du låner penge, skal du tænke dig om og huske på følgende:

  • Lån ikke mere, end du kan betale tilbage igen.

  • Få klart billede af lånets omkostninger ved at kigge på ÅOP – årlige omkostninger i procent.

  • Foreligger der andre alternativer end at optage lån?

Tænk over hvordan du indretter rummet

Måden du indretter rummet på, har også stor indflydelse på, hvor meget plads der er til rådighed. For at skabe mest mulig plads bør du indrette på væggene for at udnytte højden i rummet, købe multifunktionelle møbler og interiør med smarte opbevaringsmuligheder.

Ryd op i alt legetøjet

Børneværelset bugner som regel med legetøj en masse – men hvor meget af legetøjet bruger dit barn? Ofte finder børn kun legetøj interessant for en kort stund. Vil du undgå, at legetøjet hober sig op? Så gør du klogt i at rydde op i legetøjet indimellem. Dermed skabes der også plads til, når der skal købes nyt til samlingen.