Økologisk livsstil

Ønsker du at leve økologisk? En ting er at ønske det, en anden ting er at gøre noget aktivt ved det. Hvis du reelt ønsker at lave en omlægning i dit liv for at leve økologisk, så tag lidt ad gangen. Det kan være svært at omlægge det hele på én gang. Derfor får du her tips i prioriteret rækkefølge, hvad du skal tænke over.

1 Køb økologiske fødevarer

Først og fremmest bør du starte med at købe økologiske fødevarer. Fødevarerne er dem, som kommer hele vejen rundt i vores krop og system og derfor er dette det vigtigste. I dag kan man få langt de fleste varer økologisk. Både kød, grønsager og diverse tørvarer. Derudover er priserne også tæt på de normale priser. Hvis du tilmed køber det på tilbud, så er det ikke fordi det er dyrere end normale varer. Tværtimod. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at købe økologiske fødevarer.

2 Køb økologisk hudpleje

Næste step er det, som du påfører direkte på din hud og som tilmed skal trænge ind i din hud. Huden er kroppens største organ og derfor er det essentielt, hvad du påfører på den. I dag kan du købe økologisk hudpleje fra flere forskellige brands. De bliver hele tiden bedre og bedre. Du kan dog ikke forvente, at du kan købe en økologisk creme, som også kan holde i 2 år efter åbning.

3 Køb økologisk tøj

Sidste step er at købe økologisk tøj, sko osv. I dag er der ikke det største udvalg på tøj og sko til voksne, som er økologisk. Der findes dog alligevel noget. Noget helt andet er det med baby og børnetøj. Der findes virkelig meget økologisk. Så du kan starte her. Husk, at det trods alt er bedre at købe en smule økologisk end slet ikke noget. Du kan se et stort udvalg på økologisk tøj og sko her.