Dansk design i hjemmet

Har du eller ønsker du også at have dansk design i hjemmet? Det kan være en dyr affære afhængig af, hvilke designermøbler man ønsker at pryde hjemmet med.

Arne Jacobsen

Den danske designer Arne Jacobsen er en af dem, som har lavet nogle af de mest kendte klassikere. Prisen er også derefter. Svanen og Ægget er begge klassikere, som er populære i de danske hjem. Det er dog langt fra alle danskere, som har råd til at købe disse møbler. Specielt fra nye. Du kan være heldig at finde en god pris, hvis du køber møblerne second-hand. Der er flere second-hand butikker i København, som sælger møbler som disse brugt. Butikkerne her tager dog stadigvæk en god pris for møblerne. Den billigste måde er ved at købe dem af en privatperson selv.

Hvis du gerne vil have Arne Jacobsens design i dit hjem, men ikke lige har råd til ovenstående, så er der stadig mange andre alternativer. Arne Jacobsen har blandt andet designet den klassiske Bellevue lampe fra &Tradition. Disse lamper fås både som gulv-, bord- og væglampe i mange forskellige farver. Designet er flot og klassisk og passer ind i langt de fleste hjem. Lampen vil pynte i dit hjem i mange år og er ikke en, som lige går af mode. Du kan se og købe Bellevue lamperne her.

Mix og match

I dag kan du sagtens mixe mellem dansk og udenlandsk design. Du kan også sagtens mixe mellem dyre designermøbler og billigere møbler. På den måde kan du mixe og matche møbler, så du får et hjem, som passer lige præcis til dig og dit budget. Oftest er det sådan, at en ting er, hvad vi gerne vil have. En anden ting er, hvad vi har råd til. Det bliver man nød til at have i mente, når man skal udvælge møbler.