Drømmer du om ny bil?

Er den gamle rustvognen klar til at blive udskiftet? Så er det på tide at begynde jagten på en ny bil. Her kan du få gode råd til at vælge den helt rigtige bil, samt hvordan du skal finansierer den nye bilen.  

Sådan får du råd til drømmebilen 

Hvilken bil du skal købe, afhænger af dine behov og ønsker, men det afhænger også i høj grad af din økonomi. Det at erhverve sig en bil, kan nemlig være en dyr fornøjelse. En måde at få råd til drømmebilen, er at du sparer op. Dette vil selvfølgelig tage noget tid, og du skal derfor smøre dig med tålmodighed. Hvis tålmodighed ikke er din stærke side, så kan du overveje om du skal optage et billån.  

Find det bedste billån online, og sammenlign flere lånemuligheder inden du vælger det lånet som passer bedst til dig, og din økonomi. De fleste af os vil på et eller andet tidspunkt låne penge, typisk til bolig eller bil. På www.lendo.dk/samlelaan kan du finde information om forskellige lån såsom eksempelvis samlelån.  

Ny eller brugt bil? 

Det er ikke rigtigt et facit svar på om du skal købe en brugt bil, eller om du skal købe en helt ny bil. Det hele afhænger af dig, din økonomi, dine drømmer, ønsker og behov. På kort sigt, så vil det være en billigere løsning at købe en brugt bil, men hvis du har planer om at bilen skal være i din varetægt i mange år, så kan det være billigere med en ny bil.  

En af fordelene med en ny bil, er at udgifterne til reparationer og service er minimale. En brugt bil, kan kræve lidt mere vedligeholdelse. Ulempen ved en ny bil, er at den kan blive mindre værd, i løbet af kort tid.