Flere og flere danske kvinder interesserer sig for astrologi 

De seneste år har astrologien vundet særligt indpas hos danske kvinder. Det er særligt de unge kvinder, der er blevet optaget af stjerner, ascendanter, månetegn og retrograder. Det er der flere gode grunde til. Læs mere her. 

Astrologi som interesse er eksploderet de seneste år. Unge danske kvinder er vilde med astrologien. Det er eksploderet med bøger, podcasts, og tv-programmer om astrologi. For slet ikke at tale om alt det, der sker online. Online communities centreret i astrologien er blevet kæmpestore i hele verden — også herhjemme.  

Det er især gruppen af yngre kvinder mellem 15 og 35 år, der er blevet optaget af astrologiens verden. Og astrologien står ikke alene. Man ser samme gruppe interesse sig for tarot, krystaller, healing og andre spirituelle praksisser.  

En søgen efter identitet 

Det er ikke så underligt, at det lige er astrologien, som de unge kaster sig over. Astrologi handler nemlig i høj grad om en søgen efter identitet og forståelse. Astrologien giver mange et indblik i dem selv, deres potentialer, udfordringer og væremåder. Men også i verden omkring dem, i andre mennesker og sociale strukturer. Det er alle disse identitetsmarkører, som får astrologien til at være et spændende område for mange, der stadig leder efter svar.  

Derudover er det en spirituel praksis, der ligesom krystaller, tarot, etc., tiltrækker de søgende sjæle. I dag kan vi gå online og finde information, inspiration og fællesskaber, der er baseret i det, vi interesserer os for. Det er helt klart også en af grundene til, at astrologien er eksploderet på den måde. Her spiller de online universer nemlig en stor rolle. 

Svar på relationelle spørgsmål 

Det er ikke så underligt, at 75% af dem, der interesserer sig for astrologi, er kvinder. Kvinder er nemlig typisk i højere grad interesserede i relationelle problemstillinger. Her er der mange mænd, der er præget til at tænke mere i, hvad der er rigtigt og forkert, når det kommer til spirituelle praksisser. Astrologien giver nemlig ingen svar på, hvad der er rigtigt eller forkert. Til gengæld giver den mange svar på hvordan og hvorfor mennesker handler, som de gør.  

Det er ikke kun astrologien, der har fundet sin vej til internettet. Det har dating i høj grad også. Her er der nemlig rig mulighed for at afprøve aktiviteter som Scor sexdating. Der er flere singler end nogensinde før. Men der er faktisk en utrolig høj procentdel af dem, der bruger datingsider, som er i et parforhold. Det kan for eksempel være, at en partner til trekant søges. Her kan man jo så hurtigt finde en interessant person gennem en online portal. På en date er astrologi jo også altid et godt samtaleemne til at få gang i den dybe snak, så det kan man jo afprøve.