Hvordan slipper man af med myrer?

Har du fået besøg af en hær af myrer derhjemme?

Det er normalt, at have et par myrer rendende indendørs, men hvis en helt myrefamilie er flyttet ind under dit gulv eller i dine vægge, så kan du få alvorlige problemer. 

Når myrerne har bygget bo inde i dit hjem, så har de ikke planer om at flytte ud i den nærmeste fremtid. Myrer formerer sig med lynets hast, og pludselig har du flere tusinde myrer indenfor, som går direkte i køkkenet for at finde føde. 

Når du har myrer i huset

Myrer trives bedst med tag over hovedet. De elsker især træ og bløde materialer, hvor de kan gnave sig igennem og bygge deres bo. Hvis du har træterrasse eller trægulve indenfor, så kan du komme til at døje med myrer især om sommeren. 

Selvom mange myrer dør om vinteren, så har de det med at vende tilbage igen, så snart det bliver varmere.

Myrebekæmpelse 

Så hvordan slipper man af med dem? 

Først og fremmest skal du sørge for, at du ikke har åbne madvarer liggende fremme, som myrerne kan gå i. Dernæst er det en god ide at finde ud af, hvor myrerne har bygget deres bo henne. Normalt kan du finde dem i væggen nær listerne eller under gulvbrædderne.

Når du har fundet boet, så kan du forsøge at bekæmpe det med remedier som kaffegrums, kanel, peber eller salt. 

Du kan også forsøge jævnligt at hælde kogende vand direkte ned i boet. 

Hjemmelavet myregift

Myrer elsker sukker, derfor kan du tiltrække dem ved at strø sukker ud omkring boet. Derimod kan myrer ikke tåle ting som bagepulver, kartoffelmel eller gær. Hvis du blander sukkere eller flormelis med bagepulver, så vil myrerne spise sig selv ihjel. 

Køb myregift

Du kan også gå den nemme vej og købe myregift nede i supermarkedet. Myregift er nok den mest effektive måde at dræbe myrerne på. 

Det kan for eksempel være myrelokkedåse. I myrelokkedåser bruges giften Imidacloprid, som myrerne spreder fra lokkedåsen til de andre myrer i boet. 

Ring til skadedyrsbekæmperen

Nogle gange er myreproblemet så stort, at hjemmeremedier eller gift ikke er nok til at klare ærterne. 

Ved store infestationer af myrer, så kan du have behov for professionel hjælp. 

Ring til Den Røde Myre og få buk med dit myreproblem en gang for alle. Den Røde Myrer bruger kun miljørigtige og effektive produkter, som dræber alle myrerne i dit hjem.