Lær om kryptovaluta- Hvad er Bitcoin og Ethereum?

Online er der efterhånden meget snak om kryptovaluta. Det kan dog være svært at gennemskue, hvornår noget er god information, og hvornår man bare er offer for skjult reklame. Hvis du har bare den mindste interesse for kryptovaluta eller har en drøm om at kunne tjene penge på den slags, kan det sagtens betale sig at lære lidt om teknologien bag. Selvom du kun lægger ganske få timer i projektet og læser et par artikler på for eksempel https://kryptomaten.dk/, vil du hurtigt vide mere end de fleste andre.

Et spekulativt marked

Det første du vil opdage er, at stort set hele markedet er spekulativt. Det vil altså sige, at investering i kryptovaluta endnu ikke er ligesom investering i aktier, hvor det i sidste ende handler om, hvor godt virksomhederne præsterer. I stedet fastsættes prisen på en kryptovaluta såsom Bitcoin og Ethereum efter, hvor meget folk regner med, de kan være værd i fremtiden.

Af selvsamme årsag er en veletableret og velkendt en såsom Bitcoin eller Ethereum klart det bedste bud på en førstegangsinvestering for dig, der er interesseret i kryptovaluta. De har allerede en etableret fanbase, hvorfor der er langt mindre risiko for, at prisen går til 0.

Forstå teknologien

Derudover er teknologien bag dem også langt bedre, hvorfor de da også allerede bliver brugt mange steder til praktiske formål. Bitcoin kan for eksempel sammenlignes med digitalt guld. Det holder prisen godt, hvorfor det er en god tilføjelse til enhver portefølje.

Derudover er det dog også ret nemt at overføre uden en bank, hvorfor det bliver brugt flittigt til handel i nogle tredjeverdenslande.

Ethereum er derimod grundlaget for et helt økosystem af nye, decentraliserede apps, hvorfor mange også spår den kryptovaluta en stor fremtid. Det kan være svært at forklare og forstå på få linjer. Heldigvis er der masser af lettilgængelige online ressourcer for dig, der ønsker at lære mere.