Pas på din ryg med hjemmetræning

Arbejder du også hjemmefra? Rigtig mange danskere arbejder hjemmefra, og ofte er hjemmekontoret en provisorisk plads ved spisebordet. Desværre er det også rigtig mange danskere som begynder at mærke hjemmearbejdet på ryggen. For at undgå slitage, og skader, på ryg og nakke, så er det derfor vigtigt at styrke ryggen. Det kan du heldigvis gør med hjemmetræning. 

Enkel og effektiv hjemmetræning 

For at passe godt på sin ryg og nakke, så gælder det om at finde nogle øvelser som gavner lige præcis disse områder. Du kommer selvfølgelig langt med en yogamåtte, en elastik og nogle håndvægte, men hvis du ønsker at fokusere på ryg, så kan en pull up bar være lige det som du har brug for. Find din pull up bar hos Nettofitness. 

En pull up bar, er i al sin enkelthed et fitnessredskab, der placeres højere end dig selv, sådan at du kan bruge det til at løfte dig op i. Du træner dermed den brede rygmuskel. Når du tager pull ups, så vil du også træne nakkemusklerne. Nakke og ryg, er typisk de muskelgrupper som tager størst skade af dårlige arbejdsstillinger, og dermed også et sårbart område i forhold til hjemmearbejde. Du kan vælge at få et pull up stativ, eller lave en pull up væg, helt sikkert er det, at når det er på plads, så bliver det meget nemmere at passe på sin ryg og nakke.  

Gode vaner er vigtigt 

Når du investerer i en pull up bar, så investerer du i eget helbred. Det er et simpelt træningsredskab, som har flere gode anvendelsesmuligheder. Du kan dermed træne dig op til at få en stærkere ryg, få større muskelmasse og med det også arbejde på at få en flottere kropsholdning. Det er vigtigt at du gør træningen til en naturlig del af hverdagen.  

Fordelen med at montere en pull up bar fra Nettofitness, er at man har mulighed til at tage et par pull ups, flere gange om dagen. Hvorfor ikke gøre det til en god vane, at holde nogle korte pauser i løbet af arbejdsdagen, hvor du lige går over til din pull up bar, og tager nogle pull ups. Det er helt sikker noget din ryg, vil være glad for.  

Du har også mulighed for at bruge din pull up bar, som en ribbe. Det betyder at du kan give dine rygmuskler en tiltrængt stræk, efter en lang dag foran computeren.  

Det kan være en god ide at du afsætter tid i løbet af arbejdsdagen, til at få noget frisk luft. Et godt råd er at lægge alle telefonmøder, om til at være walk and talk møder. På denne måde, så får du bevæget dig, og får en pause fra arbejdspladsen ved spisebordet.