Se mere teater

Vil du gerne have noget mere kultur ind i dit liv, kan det være værd at komme i gang med at se meget mere teater, når du har mulighed for det.

Find nye kedeldragter her.

Mange gode forestillinger hvert år

Det gode ved at se teater er jo blandt andet, at der er rigtig mange gode forestillinger hvert eneste år, som du kan vælge at tage ind at se. Der kommer ikke kun en eller to forestillinger pr. sæson, som er værd at se. Hvis du har lyst til det, kan du jo sagtens tage ind og se fem, ti eller endnu flere forestillinger hver sæson. Og har du nemt ved at komme rundt til flere forskellige teatre, er det også nemt at finde nye og gode forestillinger, som du kan glæde dig til at opleve.

Mange scener landet over

Hvis du har et teater i nærheden af, hvor du bor, kan det være en god idé at starte med at se teater der. Men du skal ikke være bange for at tage rundt i landet for at se teaterstykker på nogle af de mange andre scener, der også sætter forestillinger op året rundt. Det kan være en rigtig stor oplevelse at se teater på dit lokale teater, men det kan det i den grad også være at tage rundt på nogle af de store teatre, hvis du har mulighed for at komme forbi nogle af de legendariske scener, hvor mange af de største skuespillere optræder og har optrådt igennem tiden.

Vil du selv spille teater?

Har du selv fået mod på at spille teater, er det da bare med at kaste dig ud i det. Der er mange, både professionelle og amatører, der spiller teater, så hvorfor skulle det ikke også kunne lade sig gøre for dig? Det kan være, at der er en teatergruppe i din by, som du har mulighed for at melde dig ind i. Det er i hvert fald værd at holde øje med, hvornår de sætter noget nyt op, og undersøge om det er muligt for dig at komme til audition på en rolle til det stykke.