5 tips til et naturligt look

En af de seneste års mest populære makeup-trends er ’no makeup’, det vil sige det look, der ligner at du ikke har makeup på ansigtet. Det lyder mærkeligt, at vi gerne vil se ud, som om der ikke er noget makeup på vores ansigt, ikke? Faktisk er det slet ikke så mærkeligt.

Men hvordan opnår man det naturlige ’no makeup’ look? Vi fortæller dig alle tricks her.

Hudpleje

Først og fremmest bør du sørge for at have en sund hud. Jo sundere din hud er, jo mere naturlig vil makeup se ud på din hud. Så inden du begynder at komme makeup på dit ansigt, er det en god ide at forberede din hud ved at dit ansigt med en ansigtsrens, der passer til din hud. Efterfølgende skal du fugte den med en fugtighedscreme.

Makeup base

Makeup base er et must for en naturlig og enkel makeup. Hemmeligheden er at skabe en glat hud, og det kan du gøre med en makeup base, der både udglatter, oplyser, og giver et mere fugtet udseende til dit ansigt uden at tilstoppe porer.

Tonet fugtighedscreme

Du skal ikke bruge tunge foundations til et naturligt look. I stedet skal du vælge en let-tonet fugtighedscreme, BB-creme eller CC-creme, så vil din hud se meget mere frisk og naturlig ud.

Blush

Når du går efter den perfekte blush til dette look er det vigtigt, at du vælger en der passer til din naturlige hudfarve. Bliver dine kinder ferskenrøde eller røde, når du rødmer? Du kan få et mere naturligt look ved at vælge din egen farve. Glem ikke at vælge en blush i creme-form, da det vil se mere naturligt og skinnene ud. Tilføj en smule til kindbenene, tindingerne og en lille smule på din næseryg.

Øjenbryn

Du skal ikke gøre meget ved dine bryn. Du kan nøjes med blot at børste dem og undgå at tegne dem alt for meget op, da dette vil give et skarpt og unaturligt look.

Mascara

Afslut makeuptrinene med lidt mascara. På dage, hvor du ønsker at lægge en naturlig og hverdags makeup bør du bruge en let mascara i stedet for en voluminøs mascara. Voluminøse mascaraer kan overskygge den naturlige makeup ved at skabe en tungere luft i øjnene.