Har du en gamer gemt i maven?

Elsker du at spille computerspil og at kunne gøre det flere timer dagen lang? Er du hurtig på tasterne og har skarpe reflekser? Måske går du og gemmer på en gamer i maven. Hvis du gør det skal du ikke være bange for at kaste dig ud i den profession, der er forholdsvis ny, men uden tvivl succesfuld, nemlig e-sports spiller.

”Mor man kan ikke pause et online spil” – kan du genkende dig selv her?

Det er bare som om at de mødre aldrig forstår at det spil du lige sidder og er i gang med, er vigtigt. At dine medspillere afhænger af dig og at det handler om liv eller død. Jo altså liv eller død for din karakter i spillet godt nok, men stadig mega vigtigt. Og man kan altså absolut ikke lige sætte på pause eller bare smutte før spillet er slut når det er online. Så må mor altså lige læse lidt flere nyheder på Senest.dk som hun alligevel så ofte gør, og vente til I er færdige. 

Hvis det lyder som dig, så har du helt sikkert en gamer gemt i maven. Har du overvejet en karriere indenfor e-sport? Til dig som ikke ved hvad e-sport er, så kan du læse videre.

Vil du gerne i gang med at game lidt mere seriøst end med din gamle Asus-pc og mus du fik af din far engang for hvad 5 år siden? Så kan du læse mere om gaming her på gamingmagasinet, og blandt andet holde dig opdateret på hvad der er det seneste nye indenfor gaming og gamingudstyr. 

En disciplin hvor alle kan være

E-sport er måske ukendt for mange mennesker over 50, men der er 100 procent garanti for at alle unge på 13 år ved hvad e-sport er. E-sport er nemlig en ’sport’ der er baseret på online computerspil der spilles enten på internettet eller via LAN. E-sport vokser eksplosivt og der er flere store sponsorer og investorer som vælger at sætte deres penge i e-sport. Det tyder på at e-sport er kommet for at blive og interessen for e-sport stiger dag for dag.

Hvis du skal være den nye e-sport stjerne er det bare at gå i gang. Lån penge online hurtigt, så du kan kickstarte din karriere med de rigtige remedier i lommen. 

Det som er helt elementært anderledes i e-sport i forhold til andre store sportsgrene som fodbold, håndbold osv, er at uligheder mellem spillere udviskes fuldstændig. E-sport er i det 20 århundredes ånd om ligestilling, og her kan alle være med. Det er nemlig fuldstændig ligegyldigt når du spiller computer, om du er høj eller lav, pige eller dreng, gammel eller ung, for det eneste som spiller en rolle, er dine evner i det spil du spiller. 

E-sport som uddannelse og karrierevej

E-sport er blevet så stort allerede i Danmark, at det nu er muligt at gå til e-sport i sin fritid. Der findes simpelthen foreninger hvor du kan tilmelde dig og komme og udvikle dine spilleevner. Desuden er der også organisationer som afholder turneringer, og der findes også mange store internationale turneringer for dem som er rigtig gode. 

Der er også begyndt at poppe efterskoler og ungdomsuddannelser op, hvor det er muligt at vælge e-sport som fag eller sideaktivitet. Således at e-sport faktisk betragtes på lige fod med unge som dyrker fx fodbold, ridning eller håndbold på højt plan.  E-sport er altså en hel ny måde for spillere over hele verden at mødes på, på tværs af kontinenter og dyrke noget fælles.